Мулти фунционална фитнес сала

Нашиот фиттнес центар ви овозможува различни видови тренинзи со нашиот високо професионален персонал кои ве загреваат пред да потрошите добро организиран ден во Скопје.

Работно време

Нашиот фитнес центар работи секој ден од понеделник до сабота од 07:00 - 20:00