Конференциска соба

Конференциската сала овозможува максимална приватност за време на вашите состаноци. Со својата целосно модерна опрема и капацитет од 20 луѓе ова е совршена дестинација за вашиот бизнис состаноци.

Состаноци и настани

Исто така, мултифункционалниот простор може да се прилагоди на различни видови настани, а опремен е со најсовремена технологија, клима, озвучување, осветлување и брз интернет.