Occupancy
1 adults (0 children)
Цена за ноќевање 77 

Карактеристики на собата

Големина: 35 m²

Еден king size кревет

Вклучено во собата: минибар,
клима уред и плазма ТВ

Повеќе информации

 • Собата е наменета за најмногу две особи
 • Во цената е вклучено користење на фитнес центарот во склоп на хотелот. За повеќе инфо. проверете во секцијата "Фитнес центар".
 • Во цената е вклучен и ДОРУЧЕК
 • Исто така на располагање е и конференциска сала со капацитет од 20 луѓе

Останати услуги

Cozy rooms

Wi-Fi

Free Parking

 

 • Премиум ресторан и храна
 • Бесплатен приватен паркинг
 • Работно време на рецепција и лоби бар: 07h - 23h

Slide Нашиот фиттнес центар ви овозможува различни видови тренинзи со нашиот високо професионален персонал кои ве загреваат пред да потрошите добро организиран ден во Скопје. Работно време: 07:00 - 20:00 Фитнес центар Slide Конференциската сала овозможува максимална приватност за време на вашите состаноци. Со својата целосно модерна опрема ова е совршена дестинација за вашиот бизнис состаноци. Исто така, мултифункционалниот простор може да се прилагоди на различни видови настани, а опремен е со најсовремена технологија, клима, озвучување, осветлување и брз интернет. Содржи капацитет до 20 луѓе Конференциска соба setREVStartSize({c: 'rev_slider_1_1',rl:[1240,1024,778,480],el:[430,430,750,700],gw:[1400,1260,900,480],gh:[430,430,750,700],type:'standard',justify:'',layout:'fullwidth',mh:"0"});if (window.RS_MODULES!==undefined && window.RS_MODULES.modules!==undefined && window.RS_MODULES.modules["revslider11"]!==undefined) {window.RS_MODULES.modules["revslider11"].once = false;window.revapi1 = undefined;if (window.RS_MODULES.checkMinimal!==undefined) window.RS_MODULES.checkMinimal()}

Карактеристики на собата

Големина: 35 m²

Еден king size кревет

Вклучено во собата: минибар,
клима уред и плазма ТВ

Повеќе информации

 • Собата е наменета за најмногу две особи
 • Во цената е вклучено користење на фитнес центарот во склоп на хотелот. За повеќе инфо. проверете во секцијата "Фитнес центар".
 • Во цената е вклучен и ДОРУЧЕК
 • Исто така на располагање е и конференциска сала со капацитет од 20 луѓе

Останати услуги

Cozy rooms

Wi-Fi

Free Parking

 

 • Премиум ресторан и храна
 • Бесплатен приватен паркинг
 • Работно време на рецепција и лоби бар: 07h - 23h