Соби и апартмани

Прочитајте повеќе за нашиот вид на сместување кој го нудиме

Во склоп на хотелот добивате

  • Фитнес центар
  • Соба за состаноци и настани
  • Премиум ресторан и храна
  • Бесплатен приватен паркинг
  • Работно време на рецепција и лоби бар: 07h - 23h

Комфорт и уживање

Уживајте во максимална удобност во нашата соби од кои 12 се двокреветни соби, 6 двокреветни и 2 луксузни двокреветни соби. Секоја соба е опремена со минибар, пристап до лифт, ТВ на екранот, сателитски канали, бесплатна WiFi. Појадокот е вклучен во цената на собата.

Wi-Fi конеција
во сите соби

Локална храна

Фитнес центар

Работно време на рецепција и лоби бар: 07h - 23h

The double standard room features a king size bed, a…

Double room

The double standard room features a king size bed, a…

Twin room

The double standard room features a king size bed, a…

Premium (with SPA bath)

The double standard room features a king size bed, a…

Premium room